Årsmöte, medlemsaktivitet samt exklusiv föreläsning av Shimon Friedman

I samband med Riksstämman i Stockholm 13-15:e november så anordnar föreningen flera aktiviteter för våra medlemmar. Bland annat står en guidad tur på Fotografiska museet på agendan samt internationell föreläsning från Shimon Friedman. Se det fullspäckade programmet på följande länk.

SVENSKA ENDODONTIFÖRENINGEN

I samband med Riksstämman 2019 bjuder Svenska Endodontiföreningen in sina medlemmar till följande aktiviteter:

Fredag den 15:e november.
Lokal: Odontologisk Riksstämma, Stockholmsmässan

10:30-12:00 Endodonti – en utmaning i kliniken, kan vi hjälpas åt?
Medverkande: Lisbeth Dahlström, övertandläkare och odontologie doktor. Charlotte Ulin, Klinikchef och Övertandläkare.
Tema: Hur kan vi lösa endodontiska utmaningar i vardagen med hjälp förbättringsarbete och forskning? Var står vi idag och vilka förutsättningar har vi? Vi delar med oss av våra idéer kring hur allmän- och specialisttandvård kan samarbeta för att möta behovet av endodonti nu och i framtiden.

12:00-13:00 Paus

13:00-15:00 Forskningsrapporter - Svenska Endodontiföreningen
Rapportordförande: Peter Jonasson

Tema: Sessionen speglas av en stor bredd, både när det gäller forskningsmetoder och forskningsfält, och bjuder på en exposé över aktuella forskningsfrågor inom ämnesområdet endodonti.

15:00-16:00 Årsmöte – Svenska EndodontiföreningenÅrsmöte Lokal K22
Mötesordförande: Helena Fransson, ordförande Svenska Endodontiföreningen.
Dagordning mailas ut till medlemmarna innan årsmötet.


18:00- Föreningsaktivitet: Guidad utställning på Fotografiska samt middag. Efter våra programpunkter på Riksstämman beger vi oss på egen hand till Fotografiska museet där vi kommer bli guidade runt vid den aktuella utställningen. Efter rundturen avnjuts en högklassig middag tillsammans med kollegor och föreningsmedlemmar. Kostnaden för utställning och middag är 300 kr.

Lördag den 16:e november.
Lokal: Hotel C, Vasaplan 4, Stockholm.

09:00-14:00 Föreningsföreläsning (begränsat antal platser)
Föreläsare: Shimon Friedman, Professor Emeritus vid University of Toronto, Canada.
Tema: Current Best Evidence for Endodontic Treatment Outcomes
Vi har i år bjudit in professor Shimon Friedman som kommer hålla en mycket intressant föreläsning för våra medlemmar. Föreläsningen kommer hållas på Hotel C i Stockholm där vi avslutar dagen med en gemensam lunch. Kostnad för föreläsning och lunch är 200 kr.

För de som behöver boende så kan vi erbjuda förmånliga priser på Hotel C. Använd rabattkod: WELCOMEHOME för att få tillgång till erbjudandet, boka på https://hotelcstockholm.se/

Föreningsaktiviteten på Fotografiska samt Shimon Friedmans föreläsning har ett begränsat antal platser. Var god anmäl ert deltagande senast fredag den 1:a november till info@endodontiforeningen.se och uppge till vilka programpunkter ni avser delta på. Eventuella kostrestriktioner meddelas i samband med anmälan. Deltagaravgift betalas till föreningens konto; plusgirokonto 4386188-9.
För er som behöver inträde till Svenska Endodontiföreningens programpunkter på Riksstämman, anmäl detta till info@endodontiforeningen.se senast den 1:a november.

-Styrelsen

Copyright © 2019 Svenska endodontiföreningen